top of page

Företag & arbete

Näringslivet i Örkelljunga kommun utgörs av livskraftiga och välfungerande företag med de flesta branscher representerade. Tyngdpunkten ligger inom verkstadsindustrin, kommunikation och handel.

222.jpg

Krohns Svetsnings-verkstad

Krohns Svetsningsverkstad det lilla företaget med de stora resurserna! Företaget startades av Nils Krohn i slutet av 50-talet och är en liten familjeägd mekanisk verkstad i Örkelljunga. De tillverkar kundanpassade lösningar till industrin, bygg och kommuner.

Krohns svets (För webb) 13.jpg
KB Components (För webb) 5.jpg
222.jpg

KB Components

KB Components grundades 1947 och har sedan dess erbjudit kompletta lösningar från idé till produktion av avancerade plastapplikationer. De har kompetens och kunskap för att behärska majoriteten av tekniker och material inom det polymera segmentet.

222.jpg

Åsbo Hus

Under 60 år i branschen har Åsbohus varit med om att bygga hus och hem i alla dess former. Allt ifrån höghus i trä, lägenheter, radhus, villor och skolor till fritidshus i skärgården och i fjällen. "Inget hus är för litet eller för stort".

Åsbo Hus (För webb) 12.jpg
Paragon Nordic 3.png
222.jpg

Paragon Nordic

I mer än 65 år har Paragon Nordic hjälpt varumärken omvandla idéer till färdiga produkter genom att skapa högpresterande och innovativa formuleringar i en mängd förpackningsformat. Produktutveckling och tillverkning för ditt varumärke.

222.jpg

Åsljunga Pallen

Åsljungapallen är företaget med hjärtat i skogen som tror på kvalitet och värnar om service för kunden.

De utvecklas ständigt och kan titulerar sig idag som en av de största och modernaste tillverkarna av lastpall i Sverige.

Verksamhet (228 av 235).jpg
bottom of page