top of page
222.jpg

Vår Skatepark

Välkommen till skejtparken som ligger i centrala Örkelljunga vid Bangatan och gränsar till Pinnåreservatet. Här kan du skejta, åka BMX eller kickbike med mera.

Örkelljunga kommun kan stolt erbjuda skejtare, kickbike- och BMX-åkare möjligheter att utveckla sin konstart i vår gemensamma park. För att detta ska ske på ett tillfredsställande sätt måste vissa regler beaktas. Det gäller såväl åkare som åskådare.

Hitta hit, se på karta här!

SkateParken med Leon 2048 _ 72 (TRYCK)16 kopiera.jpg
SkateParken med Leon (WEBB)20.jpg
444.jpg

Åkaren

Du som åker vet vad som bäst skyddar den egna kroppen vid eventuella fall i parken. För att trafiken ska ske på ett säkert sätt måste alla visa hänsyn till varandra, precis som vid övrig trafik med många fordon samtidigt på en gemensam plats. För att minska slitaget på parkens delar måste alla BMX:are förse sina cyklar med plast pegs.

333.jpg

Åskådaren

Du som vill se på när åkarna utför sina konster och övar in nya trick är också välkommen till parken. Det är dock inte tillåtet att beträda banan eller sitta på något hinder om du inte själv åker. Det är väldigt störande för de som åker och kan även leda till olyckor. Visa hänsyn till åkarna och beskåda deras konstutövning vid sidan av banan.

SkateParken med Leon (WEBB)28.jpg
bottom of page