top of page
222.jpg

Vallåsens
Bike Park

Upplev en av Sveriges bästa bike parks! Här kan du vara proffs, entusiast, nybörjare, ensam eller med hela familjen. Vallåsen erbjuder cykeluthyrning, välfylld butik, kiosk samt verkstad.

 

Älskar du fart, adrenalin och gemenskap har du kommit rätt. Med hela 12 leder, flow-bana, pumptrack, teknikbana och servering är det enkelt att spendera en hel dag på Vallåsens Bike Park.

Vallåsen (för webb) 6.jpg
Vallåsen (för webb) 7.jpg
444.jpg

Måste man boka? Vi rekommenderar alltid att ni förbokar både liftkort och hyrcykel. Det går att köpa på plats i mån av plats.

Hur gammal behöver man vara? Vi har ingen åldersgräns för cykelparken, de minsta hyrcyklarna passar från ca 110 cm. Däremot måste barn åka med vuxen i sittliften.

Kan nybörjare cykla hos er? Ja, till Vallåsen är alla välkomna, nybörjare som proffs. Det finns en nybörjarled på hela 2,4km, ren cykelglädje, i form av en bred familjevänlig flowbana fylld av svepande svängar, gungande rollers och hopp av enklare karaktär. Här kan du som provar första gången spendera en hel dag utan att tröttna och för de mer erfarna är det en bra uppvärmning.

Kan jag ta med egen cykel? Absolut! Det går bra att köpa liftkort och ta med egen cykel. Det krävs inga avancerade cyklar för våra gröna eller blå leder. Vi rekommenderar dock framdämpning, fullface-hjälm och skivbromsar för din egna säkerhet.

333.jpg

Vallåsens Bike Park har öppet dagligen under högsäsong och på helgerna under vår och höst. Kika under öppettider för exakta dagar och tider.

 

Här finns mer information och priser & bokning.

 

Varmt välkomna!

Address: Vallåsen Fritidsanläggning, Yllevad 154
312 98 Våxtorp

Telefon: +46 430-106 05

Mail: hello@vallasen.se

Vallåsen (för webb) 2.jpg
bottom of page